Kolhydrater i Fokus

http://kolhydrater.ifokus.se/ finns massor av forumtrådar och information om LCHF.


LCHF - mitt nya liv.

Har länge tänkt på att återvända. Att få tillbaka min hälsa. Att vinna min målvikt. Men har velat och inte fått tummen loss. Tills nu.
I torsdags skrev jag ut på Facebook att jag skulle börja med LCHF. Och sen fanns det ingen återvändo. Nur kör jag på. Med fel och brister givetvis men jag ska försöka så gott jag kan och jag ska bli bättre och bättre.

 

För ett år sen så ramlade jag över ”nyheten” om LCHF.  Klickade mig runt på olika bloggar och forum efter att ha läst en artikel i en kvällstidning. Efter att ha läst på lite var jag fast. Självklart ska man ju äta naturligt för att kroppen ska trivas. Och jag har testat att predika, fått väldigt många mothugg och verkligen inte kämpat. Men nu. Nu kör jag!

 

Förra året höll det en vecka, sen skulle jag på tjejmiddag och sen var det kört. Jag kom liksom inte riktigt in i det igen. Godismonstret satte sina tänder i mig och jag kom inte loss och sen rann det ut i sanden. Men jag har under detta året inte köpt en enda light-produkt eller margarin. Dock en hel del annat skit…

 

Nu är jag på banan igen och efter att ha hållit på i 4 dagar (med vissa mindre snedsteg) så känner jag mig mycket bättre. Jag har aldrig varit särskilt hungrig av mig, men nu känner jag inte ens en liten tillstymmelse av hunger. Inte ens på morgonen. Men jag äter ändå givetvis.

 

Jag har faktiskt ingen aning om min startvikt (äger ingen våg) men jag har tagit mina mått som jag har i kalendern som jag tänkte uppdatera månadsvis. Om det händer något delar jag det i bloggen.

 

Idag blev det brunch med smörstekt kotlett, smörbrynd vitkål, lite machésallad och en klick turkisk yoghurt. Jättegott verkligen! Jag gjorde så mycket och blev så mätt så det blir till middagen också.

 

lchf

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0